dots

Terborg Zorg: Specialist in complexe zorg .

Altijd in beweging!

  03-07-2024

Bij Terborg Zorg zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbinden, onze zorg te verbeteren en zorgvragers de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Focus op specifieke doelgroepen

Uniek is onze toewijding aan specifieke doelgroepen die intensieve begeleiding nodig hebben. Naast hun passie en bevlogenheid zijn de zorgprofessionals die we hiervoor inzetten echte specialisten met uitgebreide kennis van en ervaring met deze doelgroepen.  

Innovatie voor betere zorg

Om onze dienstverlening verder te verbeteren, hebben we recent ons team uitgebreid met een ervaren adviseur complexe zorg, Mans Kroeze. Bovendien hebben we meerdere Stabilisatieteams, die zorgorganisaties ondersteunen in urgente situaties waar de kwaliteit van zorg onder druk staat. Deze teams zijn experts in het herstellenen waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de basiszorg.

Opleiding en Ondersteuning

Samen met onze adviseur complexe zorg bieden we gerichte trainingen en ondersteuning aan onze zorgprofessionals. Dit zorgt ervoor dat ze nog waardevoller zijn voor uw organisatie en zorgvragers.

Bij Terborg Zorg zijn we altijd bezig met vernieuwing, gedreven door onze passie om de zorg te verbeteren en zorgvragers optimaal te ondersteunen.Denkt u dat wij wat voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

09-07-2024
Oranjekoorts!

Bij Terborg Zorg B.V. is er ook Oranjekoorts! We waren bij de EK-kwartfinale in Berlijn en wat een prachtige overwinning ...

08-07-2024
De rol van honden in de zorg

Sinds een paar jaar maakt ‘Tijger’ deel uit van het Terborg Zorg team. Hij is de perfecte gastheer en wanneer je op ...

19-06-2024
Belastingdienst stapt uit fiscaal kader voor zzp'ers in de zorg

De Belastingdienst heeft zich teruggetrokken uit het fiscaal kader voor zzp'ers in de zorg. Dit kader, dat vorig jaar do ...