Voor zorgprofessionals

Passie voor werken in de zorg

Werken bij Terborg Zorg betekent onderdeel uitmaken van een hecht en warm team. Wij doen het samen. Het team is divers. Zorgprofessionals, zoals jeugdzorgwerkers, gehandicaptenzorg begeleiders, vig’ers, die allemaal dezelfde visie delen, namelijk: passie voor het werken in de zorg. Zorgen dat Cliënten het leven kunnen leiden dat zij verdienen. Altijd gericht op groei. Net dat stapje extra zetten is kenmerkend voor onze teamleden. Daarom kijken wij behalve naar ervaring en de vereiste papieren, ook naar persoonlijke motivatie en drive. Wij gunnen iemand graag een mooie kans om bij te dragen!

“Top bureau om voor te werken. Het is een professioneel bureau waar ruimte voor persoonlijke voorkeur van uren wordt gerespecteerd. Er wordt meegedacht met je ontwikkeling en je kan altijd bellen voor vragen en/of advies."

– Jozefien, zorgprofessional Terborg Zorg

Werken bij Terborg Zorg?

Neem gerust contact op. Terborg Zorg biedt jou de mogelijkheid aan om veel werkervaring en kennis op te doen in een prettige werkomgeving.

Wij jij werken bij Terborg Zorg? Stuur dan jouw cv met een motivatiebrief naar [email protected] Onze recruiter neemt dan contact met jou op.

“Ik voel me echt onderdeel van het team en ik ben blij dat mijn collega’s net zo betrokken zijn als ik. Nooit het gevoel dat ik het alleen moet doen."

-Bram, zorgprofessional Terborg Zorg