Over ons

Heeft u zorgpersoneel nodig?

Neem vrijblijvend contact op.

Over Terborg Zorg

De zorg verandert dagelijks. Met een team van ervaren zorgprofessionals, die out of the box durven te denken én handelen spelen wij hierop in. Dit maakt Terborg Zorg een prettige samenwerkingspartner voor zowel zorginstellingen als zorgprofessionals. Onze zorgprofessionals hebben het hart op de juiste plek en beschikken over de vereiste disciplines, ervaring, stressbestendigheid en ambitie waarop wij kunnen bouwen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en inspelen op de behoeftes van zorginstellingen.

Terborg Zorg is sinds 1 februari 2020 gevestigd in Amsterdam-Oost en bestaat uit ruim 10 kantoormedewerkers (met een achtergrond in de zorg) en meer dan 150 zorgprofessionals met diverse kwaliteiten en disciplines. Onze kernactiviteit bestond in eerste instantie uit het aanbieden van kwalitatieve crisisinterventie, inmiddels leveren wij een breed aanbod van zorgprofessionals voor de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg, ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

1000+

Cliënten verzorgd.
 

Elke 3 maanden

evaluaties met de locatieverantwoordelijken

Binnen 24 uur

Een compleet crisisinterventieteam gereed

Luc Terborg

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart in de zorg als hulp verlener. Wat een openbaring was dat. Er is niks mooiers dan een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van een ander. Op de werkvloer heb ik heel veel mooie dingen gezien en meegemaakt. Ook heb ik veel dingen gezien die beter kunnen. Daarom ben ik Terborg Zorg gestart. Inmiddels heb ik een team om mij heen mogen verzamelen dat dezelfde passie deelt. Als directeur van Terborg Zorg BV werk ik nog regelmatig op de vloer om feeling te blijven houden met wat er speelt en omdat het mij energie geeft. Onze zorgmedewerkers hebben (net als ik) met name ervaring in het werken met cliënten met complex gedrag. Daarin zit onze kracht. Ook zijn we goed in out of the box denken en handelen dat ten goede komt aan de cliënt.