dots

Oranjekoorts!

  09-07-2024

Bij Terborg Zorg B.V. is er ook Oranjekoorts! We waren bij de EK-kwartfinale in Berlijn en wat een prachtige overwinning was dat! Het samenhorigheidsgevoel was geweldig; zelfs Berlijners stonden met een oranje shirt op hun balkon mee te juichen.
Nu op naar Dortmund om de Engelsen te verslaan!

Voor het eerst in 20 jaar staan we in de halve finale van het EK! Zou het eindelijk na 36 jaar gaan lukken weer Europees kampioen te worden?

Wist je dat het kijken van voetbalwedstrijden verschillende effecten kan hebben op je gezondheid, zowel positief als negatief?

3 VOORDELEN VAN VOETBAL KIJKEN:

  • Samen kijken: Wedstrijden kijken met vrienden of familie is super gezellig! (Meestal dan. Als ze verliezen kan het minder gezellig worden)
  • Hersentraining: Het volgen van het spel en de strategieën kan je brein scherp houden. Wij raden met name discussies over al dan niet buitenspel en wissels aan.
  • Ontspanning: Voor veel mensen is voetbal kijken een leuke manier om te ontspannen.

    3 MINDER LEUKE KANTEN:
  • Lang zitten: Te lang op de bank hangen is voor niemand goed. Probeer dus af en toe te bewegen. Met name juichen is erg gezond ;-)
  • Stressvol: Spanning en opwinding kunnen soms stressvol zijn, vooral als je team het WEER VEEL TE spannend maakt.
  • Ongezonde snacks: Het is verleidelijk om tijdens het kijken chips en frisdrank te pakken, wat niet echt goed is voor je gezondheid.

    Aangezien het twee kanten op kan… GAAN WIJ DUS SOWIESO KIJKEN!
Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

08-07-2024
De rol van honden in de zorg

Sinds een paar jaar maakt ‘Tijger’ deel uit van het Terborg Zorg team. Hij is de perfecte gastheer en wanneer je op ...

03-07-2024
Terborg Zorg: Specialist in complexe zorg .

Bij Terborg Zorg zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbinden, onze zorg te verbeteren en zorgvragers de best mo ...

19-06-2024
Belastingdienst stapt uit fiscaal kader voor zzp'ers in de zorg

De Belastingdienst heeft zich teruggetrokken uit het fiscaal kader voor zzp'ers in de zorg. Dit kader, dat vorig jaar do ...