dots

De Terborg Zorg app

Lees over onze nieuwe werkwijze

  31-07-2023

Bij Terborg Zorg hebben we een nieuwe werkwijze voor het invullen van diensten. We hebben goed naar de zorgverleners en veranderingen doorgevoerd die ons helpen om nog beter te plannen, nog sneller invulling te geven aan openstaande diensten en meer tijd te hebben voor persoonlijk contact met jullie.

Wat houdt deze nieuwe werkwijze in?

We stellen (net als altijd) een team samen van vaste, vertrouwde gezichten die onderdeel zijn van het vaste team of de flexibele schil van de specifieke locatie. Een aangevraagde dienst aangevraagd wordt via de Terborg Zorg app als eerste uitgezet binnen deze pool. Zo creëren we een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen. Zowel voor de zorgverleners als voor de zorgvragers als vaste medewerkers.

Daarnaast hebben we een reserve pool per locatie, waar de dienst (indien deze niet ingevuld kan worden door de eerste pool) daarna in uitgezet wordt. Dit gebeurt ook via de Terborg Zorg app. Door deze tweede pool kunnen we flexibel inspelen op veranderingen en onverwachte situaties en zo veel mogelijk oplossen voor de betreffende woning/locatie.

We geloven dat deze nieuwe aanpak zal leiden tot betere zorgkwaliteit, snellere invulling van diensten en meer rust. Zo kunnen we onze samenwerkingspartners nog beter van dienst zijn en hun verwachtingen overtreffen.

Maar maak je geen zorgen, we blijven maatwerk leveren. We begrijpen dat persoonlijk contact essentieel is en willen ervoor zorgen dat onze zorgprofessionals zich gewaardeerd en ondersteund blijven voelen. Dat is precies waarom we er nu voor hebben gezorgd dat we minder tijd besteden aan het invullen van diensten, zodat we meer tijd kunnen besteden aan dat persoonlijk contact en het samenstellen van de juiste pools.

We kijken ernaar uit om samen met jullie de vruchten te plukken van deze nieuwe werkwijze. Met een nog betere planning en meer persoonlijk contact kunnen we onze doelstellingen voor kwaliteit en efficiëntie nog beter waarmaken.

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

09-07-2024
Oranjekoorts!

Bij Terborg Zorg B.V. is er ook Oranjekoorts! We waren bij de EK-kwartfinale in Berlijn en wat een prachtige overwinning ...

08-07-2024
De rol van honden in de zorg

Sinds een paar jaar maakt ‘Tijger’ deel uit van het Terborg Zorg team. Hij is de perfecte gastheer en wanneer je op ...

03-07-2024
Terborg Zorg: Specialist in complexe zorg .

Bij Terborg Zorg zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbinden, onze zorg te verbeteren en zorgvragers de best mo ...