Voor zorgaanbieders

Heeft u zorgpersoneel nodig?

Neem vrijblijvend contact op.

Wij leveren de volgende diensten:

Snel navigeren naar het onderwerp van uw keuze? Klik op een van de knoppen:

Passend personeel

Wij leveren zorg personeel dat gelooft in onze visie om samen te groeien, voor de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg, ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg. 
Onze zorgprofessionals zijn gedreven, hebben hart voor hun cliënten en beschikken over een groot aanpassingsvermogen. Deze persoonlijke benadering vertaalt zich naar maatwerk en resultaat. Wij selecteren zorgvuldig de juiste zorgprofessional voor de juiste klant, elke werkplek is immers anders. Zo houden wij de kwaliteit en de tevredenheid onder cliënten, klanten en zorgprofessionals hoog.

Onze verschillende pools van gemotiveerde zorgprofessionals bestaat uit:

N

HBO SPH

N

HBO V

N

MBO sociale dienstverlening

N

HBO maatschappelijk werk

N

MBO SPW

N

SPV (sociaal psychiatrisch verpleegkundigen)

N

Verzorgende-IG

"In 2018 maakte ik binnen Ipse de Bruggen, kennis met Terborg Zorg voorheen bekend als RLN Care Solutions. Eindelijk kregen we de beschikking over externe zorgprofessionals dat goed aansluiten, hun werk met passie uitvoerden, met ruime ervaring en kennis. 1,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt met dit bureau. Als begeleider en roosterraar van de woning had ik veel contact met zowel de planning van als de eigenaar, die nauw betrokken is bij elke woongroep waar personeel van Terborg zorg ingezet wordt. In de jaren samenwerking is het maar een keer voor gekomen dat ik nee als antwoord kreeg op een ad hoc dienst aanvraag. Met geen enkele bureau heb ik zulke prettige ervaringen als Terborg Zorg.”

– Marjolein (roosteraar, Ipse de Bruggen)

Ad-hoc-personeel zorg

Juist in de zorgsector die altijd doorgaat is flexibiliteit en snel schakelen essentieel. Terborg Zorg beschikt over een groot en divers team van zorgprofessionals, waardoor wij snel en adequaat kunnen inspringen op urgente situaties. Met trots kunnen wij zeggen dat wij 95 procent van de ad-hoc-aanvragen die binnenkomen invullen, ook tijdens de zomermaanden en andere drukke periodes in het jaar. Vanzelfsprekend zijn we 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Enkele voordelen van Terborg Zorg

1000+

cliënten verzorgd  
 

Elke 3 maanden

evaluaties met de locatieverantwoordelijken

Binnen 24 uur

Een compleet crisisinterventieteam gereed

Werving en selectie

Terborg Zorg plaatst zorgprofessionals onder andere door werving en selectie om duurzame oplossingen te bieden. Is er een klik tussen de zorgprofessional en de zorginstelling? Dan plaatsen wij de kandidaat bij de zorginstelling voor een periode van drie maanden. Verloopt de samenwerking naar tevredenheid? Dan kunt u als zorginstelling de kandidaat overnemen en treedt de zorgprofessional bij u in dienst.

Heeft u zorgpersoneel nodig?

Neem vrijblijvend contact op. Wij bieden graag passende oplossingen aan.
N

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

N

Out of the box denken en handelen

N

95% ad-hoc-vragen ingevuld

N

Nauw betrokken bij de werkvloer

N

Ontzorgt