Voor zorgverleners

Samen het verschil maken

Passie voor werken in de zorg
VOOR ZORGVERLENERS

Passie voor werken in de zorg

Bij Terborg Zorg maak je deel uit van een hecht en gepassioneerd team, bestaande uit jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen, begeleiders in de gehandicaptenzorg en meer. Samen zetten we dat extra stapje om ervoor te zorgen dat mensen het leven kunnen leiden dat ze verdienen. Natuurlijk kijken we naar ervaring en papieren en jouw persoonlijke motivatie en drive vinden we ook heel belangrijk. 

Wil jij bijdragen aan de groei en het welzijn van mensen? 

dots

Een greep uit de opleidingen die wij erkennen:

check
MBO Helpende Zorg en Welzijn
check
MBO Verzorgende IG
check
MBO Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening
check
MBO Maatschappelijke Zorg
check
MBO Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg
check
HBO Social Work
check
MBO/HBO Verpleegkunde
Een greep uit de opleidingen die wij erkennen:
Wil jij ook werken bij Terborg Zorg?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij ook werken bij Terborg Zorg?

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die een verschil willen maken in het leven van anderen. Of je nu een ervaren zorgverlener bent of net begint aan je carrière, we verwelkomen diverse achtergronden en talenten. We zoeken mensen die empathisch, toegewijd en flexibel zijn, met een groot hart voor de zorg. 

Als jij klaar bent om je kennis en vaardigheden in te zetten, dan willen we graag van je horen! Stuur je CV en motivatiebrief naar cv@terborgzorg.nl en onze recruiter neemt contact met je op.

Roy, zorgverlener

“Top bureau om mee te werken. Er wordt meegedacht met je ontwikkeling, waar je het best ingezet kan worden en je kan altijd bellen voor vragen en/of advies.”

Roy, zorgverlener